Stil

June 5, 2010 at 6:44 pm (Saveti)

Maturant treba da bude obučen formalno, originalno i svečano. Da bude elegantan i raskošan u isto vreme. U zavisnosti od stila možete obući svečaniju kombinaciju ili nešto opušteniju, ležerniju sportsku kombinaciju. Zato pre svega nosite ono što se vama dopada, jer ako ste vi zadovoljni svojim izgledom i prijatno se osećate, bićete privlačni i ostalima. Zavisno od svog stila, mada matursko veče može biti prilika i da zakoračite u neki novi i drugačiji modni pravac, izabraćete romantičnu, klasičnu, ekstravagantnuretro ili visoko elegantnu haljinu.

Romantične haljine nikada ne izlaze iz mode, odaberite boju koja vam dobro stoji, potrudite se oko frizure i odgovarajućeg nakita, a ne pretrujte sa visinom potpetica.

Klasika je klasika, od frizure do obuće, sve mora biti na svom mestu i savršeno uklopljeno. Jedna boja, najviše dve, svedene linije kroja, jednostavne cipele, vrtoglave potpetice su dozvoljene. Zanimljivo bi bilo da imate šešir ili neki zanimljiv nakit koji se uklapa u kombinaciju.

Ekstravagantne devojke imaju najviše izbora. Možete se igrati bojama, stilovima, modnim dodacima, neobičnom šminkom, ludom frizurom… i sigurno ćete biti primećene.

Visoka elegancija će vas lako odvesti do titule zvezde večeri, ali ako pogrešite u nekom detalju, još lakše ćete postati promašaj mature. Pogledajte dame sa crvenog tepiha i proučite njihove toalete i frizure. Nema boljeg savetnika od takvih fotografija za sve koje žele bezrezervni glamur.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: